NHLV Uncategorized Inschrijvingen geopend!

Inschrijvingen geopend!

Het is zover! We werven vanaf afgelopen week officieel leden. Iedereen met een passie en liefde voor hamsters kan nu lid worden van onze vereniging. Hoe tof is dat?

Wat doen wij als NHLV?

Wij bieden als vereniging een gemeenschap voor hamsterliefhebbers om zo niet alleen het plezier in de hobby te behouden en vergroten, maar ook de kennis en het welzijn omtrent deze huisdiertjes hogerop te brengen. Zo hopen wij leuke dagen te kunnen gaan organiseren met verschillende thema’s, zoals gezondheid, huisvesting, maar ook tentoonstellingen en andere activiteiten.

Daarnaast is het de bedoeling om in de toekomst een clubblad op te richten om zo niet alleen fysiek de gemeenschap dichterbij elkaar te brengen, maar ook door middel van leesvoer onze community houvast te geven. Denk aan blogs, verslagen, do-it-yourself’s, genetica en voortplanting!

Momenteel zijn wij achter de schermen bezig met het organiseren en bedenken van de eerste clubactiviteiten. Als je hier ook aan wil deelnemen, kan je HIER opgeven als lid.

Sponsoren en donaties

Uiteraard moet er nog een hoop gebeuren. Zo zijn wij als vereniging altijd op zoek naar sponsors voor leuke activiteiten/evenementen, zoals locaties en prijzen. En ook het vergroten van onze gemeenschap door middel van het werven van nieuwe leden hoort hierbij. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Hiernaast is het uiteraard toegestaan om de vereniging een donatie te geven. Dit kan zowel eenmalig als terugkerend. Wij zijn bezig met een sponsor/donateurs lijst waar particulieren maar ook bedrijven onderdeel van kunnen worden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kan je een mailtje sturen naar voorzitter@nhlv.nl om contact op te nemen met het bestuur.

De toekomst

Onze toekomst als vereniging biedt onwijs leuke dingen. Wij zijn als bestuur dan ook erg enthousiast en hopen dat onze leden net zoveel zin hebben in aankomende evenementen. Mocht je hierover vragen hebben, kan je hiervoor secretaris@nhlv.nl mailen of contact opnemen via Instagram of Facebook.

1 thought on “Inschrijvingen geopend!”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts