NHLV Uncategorized Exoknaag September 2021 komt er aan!

Exoknaag September 2021 komt er aan!

Aankomende zondag, 21 september, is het weer zover; Exoknaag dierenpret houten vindt plaats in Houten en we hebben als vereniging een stand gereserveerd!

Wij zullen aanwezig zijn met de vereniging en Romy en Chantal staan klaar om je te informeren over de vereniging. Ook kunnen mensen zich inschrijven via een formulier in plaats van via de online pagina. We hopen dus zoveel mogelijk mensen te spreken en zien deze gezellige dag!

Tijdens Exoknaag kan je als knaagdierliefhebber naar hartenlust shoppen en rondkijken. Verschillende fokkers, liefhebbers, stichtingen en winkels hebben hier hun stand uitgezet om producten en dieren te verkopen, informatie te verschaffen en ook zijn er verschillende dingen te doen!

Zien we jou ook?

Foto van VHM-events

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts